O namaMi smo Anja i Robert, Zagrepčanka i Amsterdammer koji su odlučili spojiti ugodno s korisnim te, osim na privatnom, i na poslovnom planu povezati Nizozemsku i Hrvatsku. Upravo s tim ciljem okupili smo Orange World - veselu ekipu entuzijastičnih zaljubljenika u dobru hranu i craft pivo.


Na spomen Nizozemske, većina ljudi prvo pomisli na mnoštvo bicikala i vjetrenjača. Ako ste i Vi jedan od njih, nikako niste u krivu! Ipak, razmislite li još malo, uz Nizozemsku ćete zasigurno povezati i pivo te sir, a mi smo tu kako bismo Vam približili i predstavili ono najbolje od Nizozemske i Amsterdama.


U ponudu smo odlučili uvrstiti kvalitetne i prepoznatljive nizozemske proizvode: pivo, sir s popratnim umacima, pribor za sir proizvođača Boska i stroopvafle.


Kako je craft kultura malo pomalo zaživljela i u Hrvatskoj, došlo je vrijeme da se hrvatskoj publici predstavi šarolika i zanimljiva ponuda nizozemskih craft pivovara.


Nizozemski sirevi slove za jedne od najkvalitetnijih, a da je zaista tako, uvjerite se i sami! Različite vrste sireva dostupne su u našem Webshopu, a poželite li prije kupnje i pogledati našu ponudu, posjetite nas u našem izložbenom prostoru u Ogrizovićevoj!


Dobro došli u Orange World!