Cijene i dostava

Cijene proizvoda

Sve cijene uvedene su i prikazuju se primarno u Hrvatskim kunama i sadrže obračunatu zakonski propisanu stopu PDV-a.

Cijene za specijalne proizvode, proizvode na akciji, sniženja, te druge popuste vrijede do isteka roka koji može, ali i ne mora biti naveden na samoj stranici, do isteka zaliha ili do roka koji Proteho d.o.o. sam odluči da će trajati, bez obavijesti na web stranicama.

U pojedinačne cijene proizvoda nisu uračunati troškovi dostave koji će biti posebno navedeni prilikom naručivanja, te dodani ukupnom iznosu narudžbe.

Dostava/Preuzimanje u trgovini

Pri naplati odaberite želite li naručene proizvode podići u našem izložbenom prostoru (Ogrizovićeva 40c, Zagreb) ili želite da Vam se dostave na adresu.

Ukoliko odaberete dostavu, dostavljač će Vas kontaktirati kako biste dogovorili termin isporuke. Za naručenu robu dostava se naplaćuje, a cijene dostave su definirane prilikom same narudžbe.

Ukoliko odaberete opciju preuzimanja u trgovini (izložbenom prostoru), obavijestit ćemo Vas kada narudžba bude spremna za podizanje (1 do 3 radnih dana).

Dostava se obavlja u roku:

Grad Zagreb: do 3 radna dana

Ostalo Republike Hrvatske: 5 do 7  radnih dana

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno dobiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Kupac je obvezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.

Cijene za dostavu su nam sljedeće (u hrvatskim kunama):